0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Personbilsutbildning

Här på trafikskolan erbjuder vi olika typer av utbildning.

Vi skräddarsyr ditt personliga upplägg och du ges en tydlig översikt vad gäller både tidsåtgång och utbildningspris. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina önskemål och hjälpa dig hela vägen till ditt körkort!

Falcks är också till för dig som har läs och skrivsvårigheter. Vi erbjuder alltid anpassat läromedel och möjligheter för enskilda undervisningar med våra erfarna och duktiga trafikärare. Säg till oss vid inskrivning så kan vi gå igenom vad du önskar och behöver.

Det första du skall göra för att komma igång med din övningskörning är att ansöka om körkortstillstånd. Detta kan du göra direkt hos transportstyrelsen på www.korkortsportalen.se och vi kan hjälpa dig  med syntestet.

Datum närmsta veckorna kan du se på vår bokningssida, maila eller ring oss 🙂

Personbilsutbildning

Du är alltid välkommen att kontakta oss för mer information och förslag på hur en utbildning skulle kunna se ut för dig. Här på kontoret finns Sandra och Marina som gärna hjälper dig med allt som krävs för att Du skall komma igång med din personbilsutbildning. Vi har öppet året runt och du kan börja när du så önskar. Vi har intensivutbildningar för bilkörkort hela året. Välkommen!

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35