0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Om oss

FALCKs Trafikskola i Uddevalla är expert på trafik och körkortsutbildningar och vill i avsnittet här om oss beskriva hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi på FALCKs Trafikskola handleder och utbildar dig för körkortsbehörigheterna: Bil, MC, SLÄP, MOPED. Även Handledarutbildning och Riskutbildning.Vi har även möjlighet att hjälpa dig ta Automatkörkort. Du kan också välja att ta en intensivutbildning hos oss, vi har löpande utbildningar under hela året. Ring oss för mer information om hur en intensivutbildning skulle kunna se ut för dig!
Körkortsutbildningar är oftast uppdelat i både teori och praktik. Vi är duktiga på och utvecklar båda dessa delar. Teorikurser har vi löpande både onsdagar och torsdagar varje vecka. Vill du ha individuell teorilektion eller specialhjälp så har vi mycket erfarenhet inom detta område. Vi hjälper dig med dom delar du behöver och vill!

Trafikskolan tillämpar ett modernt, effektiv utbildningssätt. Med hjälp av en mycket bra pedagogik, hjälper vi dig snabbt och smidig som passar dina önskemål. Trafikskolans utbildningar håller hög kvalité och vi gör vårt bästa för att det ska bli sådär bra som det kan och ska vara.

Vi är belägna mitt i centrala Uddevalla, Kungsgatan 37, nära till skolor, bussar och tåg!  Här har vi en datasal så du kan öva dina datatest och och även en teorisal om du vill plugga teori här hos oss!

Välkommen att höra av dig till oss 🙂
David Falck – Utbildningsledare

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35