0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Personal

David Falck Utbildningsledare Falcks Trafikskola

Vårt mål som personal är att du skall erbjudas en trygg, rolig och effektiv utbildning på körkort hos oss. Du skall när du är klar kunna köra det fordon du utbildats på och du skall kunna förhålla dig på ett så bra sätt som möjligt ute i trafiken. Vi strävar hela tiden efter att ge dig den bästa utbildningen, den bästa planeringen och den bästa servicen. Önskar du köra med någon speciell, eller med olika lärare så ordnar vi det också.

Vi som arbetar på Falcks trafikskola:

David Falck
Eric
Thomas
Jenny

Det är fritt fram att välja trafiklärare. Välj att ha samma lärare eller upplev fördelen med att få tips och råd från olika lärare. Om särskilda önskemål eller behov finns för din körkortsutbildning, vänligen framför dessa till oss så hjälper vi dig även med detta.

Vi hjälper dig med ett individuellt upplägg för att din körkortsutbildning ska passa dig på bästa sätt, vi gör även regelbunden uppföljning om var du befinner dig i utbildningen både teoretiskt och praktiskt.

Följ oss gärna på facebook! Där får du information som kan vara bra för din utbildning, viktiga trafikfrågor och du kan även följa oss i vardagen 🙂