0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Jobba hos oss

Vi på Falcks trafikskola erbjuder arbete i en miljö vi prioriterar samarbete, laganda och hög kvalitet. Vi jobbar hårt och medvetet för att hela tiden utveckla våra styrkor och erfarenheter för att kunna fortsätta erbjuda bästa tänkbara utbildning och service till våra elever. Vi har kompetens och erfarenhet att utbilda i flertalet behörigheter Bil, Moped (AM och Klass 2 moped), MC, tungt släp, handledarkurser och Risk 1.

Vi är ett kunskapsbaserat företag där vi värdesätter våra medarbetares talang, drivkraft och kunskaper för att kunna bibehålla den höga nivå som våra kunder förväntar sig. Det är vårt ansvar som arbetslag på Falcks att skapa förtroende hos våra elever varför det ställs höga krav att jobba hos oss vilket ger goda utvecklingsmöjligheter.
Vi är därför alltid intresserade av ambitiösa medarbetare som med nöje och engagemang vill ge våra elever den absolut bästa utbildningen och servicen. Att kontinuerligt jobba med entusiasm och att ständigt vilja utvecklas för att alltid leverera till kunder och kollegor är en naturlig del för oss.

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35

Vill du följa oss i vardagens arbete lägg till oss på facebook!