0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Mopedutbildning, även på LOV eller en SÖNDAG!

Vi har 2 st mopedutbildningar beroende på vilken moped du önskar få köra:

*Moped klass 1, EU-moped (max 45 km/tim)
*Klass 2 (max 25 km/tim)

BOKA PLATS VIA LÄNKEN NEDAN


https://www.bokadirekt.se/places/falcks-trafikskola-22718


Gemensamt för de båda mopedutbildningarna är att de består av två delar:en teoretisk del där kurser och självstudier ingår och en praktisk där du kör i trafiken tillsammans med en lärare. Skillnaden är omfattningen av de olika utbildningarna, där den för EU-moped är mer teori och praktik.

Det du behöver göra för att få övningsköra med EU-moped är att ansöka om ett körkortstillstånd. Vi hjälper dig med syntestet här på trafikskolan om du så önskar 🙂

Kursstart: 2 ggr i veckan för båda mopedutbildningarna. Onsdagar och torsdagar 16:15-17:35.
Hör gärna av dig så förklarar vi mer om upplägg, kursdagar, hur man lägger upp körkort för moped till en intensivkurs och övrig information.
Lägsta ålder för att avlägga slutprovet är 15år.’

Vi har även intensivutbildning för Moped/A-traktor – kontakta oss för mer info

Har du läs- och skrivsvårigheter så berätta gärna detta för oss när du skriver in dig så vi kan prata igenom olika alternativ som kan hjälpa dig att ta ditt mopedkörkort. Vi har hjälpt många att klara sitt mopedutbildning! Det finns möjlighet att ansöka om förlängd provtid eller muntligt prov hos trafikverket. Finns att läsa mer om detta och ansökningshandlingar på körkortsportalen.

Du kan även göra både Moped klass1, (EU- moped) och klass 2 som intensivutbildning under loven. Sammanlagt är det fyra dagar då du kan gå alla 6 kurser som behövs. Vi har även tillgång till en datasal för dig som vill göra dina datatest på skolan under intensivutbildningsveckan. Men man kan även göra alla datatest hemifrån om man önskar! Har du frågor eller funderingar hör gärna av dig 🙂

Körningen kan du göra tidigast då du fått ditt körkortstillstånd 3 månader innan du fyller 15. Ring eller kom in till oss för anmälan.

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35