0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Körkortsfrågor

Är du sugen på körkort?

För att få körkort för Moped (AM), personbil, MC eller BE (tungt släp) krävs att du klarar av ett teoriprov på trafikverket. Du kan dock redan nu öva på dina färdigheter via datatest med körkortsfrågor som du hittar på länken nedan. Trafikverket underlättar för dig som har lässvårigheter. Det finns ljudstöd när du skall göra provet om du behöver. Detta behöver du inte ansöka om. Det finns även förlängd provtid och muntligt prov. Detta behöver du ansöka om och kan göra på www.korkortsportalen.se under E-tjänster och blanketter. Ansökan heter ”ansökan om förlängd provtid eller muntligt kunskapsprov” här hittar du även ”ansökan om kunskapsprov med tolk.”  Man ansöker direkt till Trafikverket och det kan ta lite tid att få det godkändt så var ute i god tid.
Vill du ha studietips på hur du skall komma igång och bäst plugga inför provet kan vi hjälpa dig med det 🙂 David ger även kurser i studieteknik, håll utkik på vår Facebooksida för att se när vi har dom!

Här övar du på körkortsfrågor

www.elevcentralen.se
Är du inskriven på trafikskolan och du inte har dina inloggningsuppgifter så är det bara att som vanligt skicka efter ditt glömda lösenord till din mejl och skapa dig ett nytt.

Vid frågor och funderingar är det bara att höra av sig till oss på trafikskolan så hjälper vi dig.
För att öva inför provet så gör du dina datatest på denna länken:  www.elevcentralen.se
Några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig 0522-15710 eller falcks@live.se

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
Onsdagar, Torsdagar