0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Utbildningar

Vi på Falcks garanterar dig en körkortsutbildning av högsta kvalitet. Våra välutbildade och uppskattade trafiklärare hjälper dig att på ett roligt, effektivt och pedagogiskt sätt få ut så mycket som möjligt av din utbildning. Vår ambition är att du skall både kunna köra och förhålla dig i trafiken på ett tryggt sätt.

Intensivutbildning: Erbjuds hela året. Hör gärna av dig till oss via mail eller telefon för information och planering. Tänk på att om du vill göra din intensivutbildning på sommaren så behöver du anmäla dig i god tid.
Privatutbildade elever: Är du privatist är du också välkommen. Vi hjälper dig med det du behöver och/eller önskar. Många väljer att göra en provuppkörning hos oss före uppkörningen på trafikverket och det är du också välkommen att göra om du vill.
Mc-utbildningen: Alltid varit sugen på tyngre tvåhjulingar? Anmäl dig då snarast så ser vi till att ge dig en riktigt bra utbildning under våren/sommaren.
Personbil: Vi hjälper dig att planera ett individuellt kursupplägg, både vad gäller utbildningstid och antal körpass. Önskar du behörighet på automatväxlat ordnar vi även detta. För dig med läs och skrivsvårigheter hjälper vi dig särskilt och med vårt upplägg har alla fått godkänt teoriprov!
Handledarutbildning/Introduktionsutbildning: För dig som vill ha behörighet att handleda för privat övningskörning.
Klicka på länken för att se kurstillfällen
Moped/AM: Nya kurser startar varje vecka under hela året så det är bara för dig att börja med ditt mopedkörkort när du vill. Som en extra krydda har vi även intensivkurser under loven 🙂 Hör av dig om du är nyfiken på kursdatum och hur en intensivutbildning hade fungerat för er!
Utökad behörighet B (B96): Vi hjälper dig med det du behöver gällande regler, utbildning och hyra av släp.
BE-Utbildning: Skillnader mellan utökat B-körkort, utbildning och släp, förklarar vi här.
Riskutbildning 1: Vi erbjuder utbildningar både för bil, även för de som är privatutbildade.

Risk 1 för bil har vi varannan fredag kl 8:15-12:00. Kontakta oss för kursdatum!

Utöver detta tillämpar vi även konsultativ rådgivning och tilläggstjänster åt organisationer, vägföreningar, myndigheter, företag och övrig allmänhet i allt som rör fordon och trafik. Vi erbjuder även privatpersoner med körkortsbehörighet hjälp genom att med våra trafiklärare få en genomgång av sina förarkunskaper, oavsett om de är praktiska eller teoretiska.

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35