0522-15710 | info(a)falcks.se

Bil, Automat, Moped, MC, Släp

Intensivutbildning, riskutbildning & handledarutbildning

Automat

Vi på Falcks erbjuder även körkortsutbildning på automatväxlad personbil.

Detta kan vara ett bra alternativ för dig som vill köra smidigt i trafiken med mindre moment att hålla reda på. Utbildningen för denna behörighet är kortare då växlingsmomentet inte finns med i bilden. Du sparar både tid och pengar på din körkortsutbildning med automatväxlad bil. Är du osäker på vilket körkort du vill ta, växlad bil eller automat, så kan du prova en lektion med automat och se hur det känns. Förutom växlingsmomentet är utbildningen likadan vad gäller Risk 1, Risk 2, teoriprov och uppkörning.

Du kan även göra körkortsutbildningen på automatväxlad bil som en intensivutbildning om du önskar! Eftersom man med automatväxlad bil snabbare kommer in i stadskörningen kan det vara bra att plugga en hel del teori innan den praktiska delen av intensivutbildningen startar. På så vis kan du tillgodogöra dig den praktiska delen bättre om du kan tillämpa trafikreglerna när du kör.

Om du i framtiden behöver eller önskar komplettera med manuellt växlad bil är det inget problem. Det ända du behöver göra då är en uppkörning med automatväxlad bil. Fördelen med det är att du då har trafikvana och kan fokusera mer på växlingsmomentet.

Kontakta oss gärna för mer information om utbildning på automat.

Lärarledd teoriutbildning
2 ggr/vecka
16:15-17:35